B&B

Hebt u wel eens overnacht in een mooie, ruime bedstee? Dat kan op onze zorgboerderij. Op de verdieping hebben we twee comfortabele gastenkamers (bêd en brochje) met een bedstee-met-uitzicht en een ruime badkamer. En natuurlijk is er een zithoek. Een van de kamers is zo ingericht dat er ook nog kinderen kunnen slapen. De inrichting is eigentijds met een flinke knipoog naar het boerderijleven en naar het verleden.

We ontvangen graag gasten op de zorgboerderij. Het is er groen, ruim en gezellig met dieren, planten en een grote moestuin. Voor onze hulpboeren is het een fijne plek om te werken en te ontmoeten. Dat willen we op De Ripen namelijk graag bereiken: ‘Meedoen en Ontmoeten’, zodat onze boerderij een levendige, groene plek is, waar mensen met en zonder beperking elkaar ontmoeten en van elkaar leren. De omgeving van dit Friese groene veengebied heeft veel te bieden. Er zijn prachtige natuurgebieden en de bossen van Beetsterzwaag liggen op fietsafstand. We ontvangen u graag, u kunt ons bereiken via de mail (info@deripen.nl) of via de telefoon 0623928869.


Enjoy the best design and functions combined together.

At vero eos et accusamus et iusto .

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure.