home zorgboerderij kantine stichting foto bed and breakfast agenda contact

CIRCUS DE RIPEN

Hooggeëerde gasten

Zorgboerderij de Ripen bestaat al weer tien jaar. Dat vieren we graag met iedereen die ons in die periode heeft gesteund en geholpen, in welke vorm dan ook….. We nemen onze hoge hoed voor u af en maken een buiging, want wat begon als een klein feestje met ranja en taart, groeide uit tot een heus theaterproject: Circus de Ripen.
Samen met een echte regisseur, zijn assistente en een prijswinnende actrice, hebben onze hulpboeren het afgelopen jaar keihard gerepeteerd. Met als resultaat een hilarische circusvoorstelling met sketches, zang en dans, ernst en luim en grappen en grollen. De voorstelling wordt zes keer uitgevoerd in een heuse circustent op het erf van zorgboerderij De Ripen. Voor vier voorstellingen worden uitnodigingen verstuurd, op twee avonden is overig publiek welkom. De voorstelling duurt ongeveer een uur (dit kan door de staande ovatie iets uitlopen).

Vooraf worden er vanuit onze buitenkeuken smakelijke hapjes geserveerd. Na de voorstelling drinken we graag nog een drankje met jullie.

Opgeven voor het theaterspektakel moet via de mail: feest@deripen.nl onder vermelding van: naam, aantal personen en datum van voorstelling.

Let op! Graag aanmelden of afmelden. Anders vervalt de uitnodiging en wordt uw plaats gebruikt in de (losse) verkoop (3 en 4 juli).

Vanaf 9 juni kunnen voor 12,50 euro kaartjes besteld worden voor de open voorstellingen. Ook dit gaat via de mail feest@deripen.nl

Kaartjes kunnen contant en gepast betaald worden bij de entree.
aanvang
Locatie: de Ripen 16 | 9245 VG | Nij Beets

Parkeren: Aan de overzijde van de boerderij bij onze buurman Wolter op het weiland. Parkeerdienst aanwezig.